ØVER ØNS

Wij bakken burgers! Onze burgers zijn snel, vol smaak en eet je zo uit de hand. Precies zoals het høørt! Wij brengen (h)eerlijke producten samen tot vernieuwende smaakbelevingen, maar hebben natuurlijk ook de ‘gøød øld’ classics.

Ønze kaart staat als een huis, maar we staan open vøør alle suggesties van ønze gasten. We werken met eenvøudige en pure prøducten en denken mee øver al uw vøedingswensen. Vegetarisch, gluten vrij, ‘ik lust geen augurken’ – you name it!

Ønze speciale potato buns zijn wit, fluffy en licht. Øp die manier maken we echte authentieke hamburgers uit het ‘echte’ Høge Nøørden voor jong en oud.

Hotdog haute cuisine?! In IJsland is de hotdog een echte delicatesse! Wie zijn wij om deze dan niet op de kaart te zetten.

Daarnaast hebben we (pøøl)ijskoude drinks, milkshakes en softijs.

Onze burgers zijn grøøts, indrukwekkend en afwisselend; net als de landschappen van Zweden. 100% puur rundvlees zonder toevoegingen! Onze grøenten zijn net zo fris als de tundra’s. Onze geesten zijn open en mindful, net zoals die van alle Nøørderlingen. Voor onze gasten springen we zo hoog als Noorse Fjørden. En gaan zo diep als de Finse meren. Daar komt ook nog bij dat we net zo møøi zijn als de Scandinavische kustlijn.

Onze mensen werken met de snelheid van ‘driftende’ rally wagens. Onze koks zijn van alle culturen – maar ze snappen als geen ander de Noordelijke mindset; openheid, vrijheid, rust en vriendelijke glimlach!

Kortom, we halen onze inspiratie uit het hoge nøørden. Vandaar onze exotische naam. Dit zie, voel en proef je direct als je bij ons binnen stapt. Waan je even in het ‘Baltische Schild’ en eet onze Børgørs. We beloven dat je snel weer langs wil komen! Al is het met Nørdic Walking stokken…